Verwarming

Welkom

VDM-werken verwarmingsinstallateurs realiseren dringende herstellingen aan verwarming en cv-ketels. We vervangen cv-ketels of renovatie van de volledige centrale verwarming en ook warmtepompen. Contacteer ons voor onze prijs.

Onze verwarmingsinstallateurs zijn beschikbaar over grotendeels de provincie Antwerpen met al zijn gemeenten en districten.


Herstellingen verwarming
Thermostaatkraan gemonteerd op een witte radiator met rooster
  • Geen warm water?
  • De verwarming werkt niet meer?
  • Foutmelding op de gasketel?
  • Lekkage aan de gasketel of boiler?
  • Lekkage aan radiatoren of thermostaatkraan?
  • Of een andere storing aan de cv-ketel waardoor er geen warm water of verwarming is?
  • Radiator wordt niet warm?
  • Druk te hoog of te laag?

Met al deze vragen ben je bij VDM-werken op het juiste adres. Alle dringende herstellingen aan uw verwarming zoals de cv-ketel, gasboiler, doorstromer, elektrische boiler, radiatoren, thermostaat, etc… voeren onze verwarmingsinstallateurs uit.

We doen ons uiterste best om deze dringende herstelling zo snel mogelijk op een kwalitatieve manier voor jou op te lossen.


Onderdelen

De meest voorkomende verwarmingsketel onderdelen zijn direct beschikbaar, zodat de dringende herstelling de dag zelf kan uitgevoerd worden. Als de onderdelen niet voorradig zijn worden deze met onderlinge toestemming besteld.

VDM-werken zal steeds een noodoplossing zoeken, zodat we u niet moeten achterlaten in deze vervelende situatie.

Van zodra de onderdelen voorradig zijn nemen we contact met jou op, zodat we samen een datum kunnen prikken om de werkzaamheden te voltooien.

Merken

Over het algemeen herstellen we alle merken zoals: Vaillant - Buderus - Remeha - ACV - Junkers - Atag - Viessman - Bulex - Ferolli - De Dietrich - Intergas - Daalderop - Oertli - Immergas - enz.

Mocht u toch nog een ander merk hebben, helpen we u graag verder voor een gepaste oplossing te zoeken.


Renovatie Verwarming
  • Cv-ketel vervangen of niet conform meer volgens de wetgeving?
  • Nieuwbouwproject of met een renovatie van uw centrale verwarming in je gedachten?

Een volledige renovatie van uw centrale verwarming of een nieuwe cv-ketel vervangen is niet iets wat u elke dag doet. De juiste keuze van cv-ketel en radiatoren of warmtepomp is zeer belangrijk, en een aantal factoren spelen mee voor de ideale keuze en prijs. Zoals de grootte van de woning, de gevraagde hoeveelheid water, het aantal radiatoren e.d

Cerga professionele gasinstallateur logo

Als erkend verwarmingsinstallateur voorzien we u van advies om de juiste keuze te maken voor jouw installatie, en installeren we de ketel en radiatoren of warmtepomp volgens de voorschriften en 100 % veilig.

Ook voor de installatie van een elektrische boiler, doorstromer, gasboiler kan u terecht bij ons.

Aardgas logo

Installateur nodig?

Informeer naar onze prijzen.

Werkwijze
1
Contacteer en bespreking

Maak een afspraak en we komen ter plaatse om de installatie te bekijken en advies te geven. Samen met onze inbreng komen we tot de offerte.

2
Gedetailleerde offerte

U krijgt daarna een gedetailleerde offerte met de voorgestelde opties van de ketelkeuze, radiatoren en materialen, zodat u deze in beraad kan nemen. Eventuele aanpassingen volgen.

3
Deal en datum

Is alles naar wens en u bent overtuigd, dan overlopen we de voorwaarden en u kan de offerte aanvaarden. Onmiddellijk bespreken we een passende datum voor aanvang van de werken.

4
Perfecte afwerking

Start werken. Over het algemeen duurt de installatie een volledige dag (enkel de ketel) zodat u snel kan genieten van warm water en verwarming.


Premie

De voorwaarde voor een deel terugbetaald te krijgen op jouw factuur is dat een erkend installateur de werken uitvoert.

Zo kan u 20% tot 30% terugbetaald krijgen op een maximum factuur van 7.500 euro en een minimum factuur van 2.500 euro excl. BTW.

Ook als de woning ouder is dan 10 jaar kan u rekenen op 6% BTW i.p.v. 21% Btw op de ketel en arbeidskosten.

Hieronder vind u het juiste document voor jouw aanvraag.

Volgende:

Onderhoud gasketel