Tuinaanleg

Welkom

Bij VDM-werken kan je terecht voor tuinaanleg en totale tuinprojecten van A tot Z. Ons buitenteam is gespecialiseerd in tuinaanleg, opritten, terrassen, afsluitingen, tuinhuizen op maat met of zonder overkapping, poolhouses, enz...

Voor al uw buitenwerkzaamheden kan u op ons rekenen. Graag komen we ter plaatse om naar jouw wensen te luisteren en voeren we deze uit naar de verwachtingen van de klant, zodat u vol trots kan genieten van uw eigendom.

Onze vakmannen zijn beschikbaar over grotendeels de provincie Antwerpen met al zijn gemeenten en districten.


Tuinaanleg
Een totaaloverzicht van onze tuinaanleg met grasmatten, houten tuinafsluiting en beplanting langs de zijkant

Heraanleggen van de bestaande tuin of een volledige nieuwe tuin aanleggen kan door VDM-werken gerealiseerd worden. We begrijpen dat een prachtig aangelegde tuin niet alleen een verlengstuk van je huis is, maar ook een oase van rust, een plek voor ontspanning en een bron van vreugde.

Onze passie is het transformeren van buitenruimtes in adembenemende tuinlandschappen die voldoen aan al je wensen en behoeften.

Onze hovenier staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Of je nu droomt van een weelderige Engelse tuin, een strakke moderne buitenruimte of een onderhoudsvriendelijke achtertuin, wij hebben de expertise en het vakmanschap om jouw visie werkelijkheid te laten worden. Van grondwerk, grasmatten, kunstgras, verhardingen en bestrating tot het planten van bomen en struiken, wij zorgen voor alle aspecten van de tuinaanleg met oog voor detail en vakmanschap.


Opritten
Oprit met beton grasdallen of grasbetontegels gecombineerd met grijze kiezelsteentjes

We begrijpen dat een goed aangelegde oprit niet alleen functioneel is, maar ook de uitstraling van je huis aanzienlijk kan verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een strakke moderne oprit, een rustieke kasseienoprit of een klassieke grindoprit, wij hebben de expertise en het vakmanschap om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

Samen met jou bespreken we je wensen en behoeften, en creëren we een op maat gemaakt ontwerp dat perfect past bij je huis en landschap. Wij bieden een breed assortiment aan materialen voor opritten, waaronder klinkers, beton, natuursteen, grind en meer. We adviseren je graag over de beste opties voor jouw specifieke situatie.

Ons buitenteam van ervaren vakmensen zorgt voor een vakkundige en efficiënte installatie van je oprit, met oog voor detail en kwaliteit.

We zorgen voor de finishing touch door randafwerking, drainageoplossingen en eventuele extra's zoals verlichting of beplanting toe te voegen.


Terrassen
Keramische terrastegels met schaduw van tafel en stoel

Bij VDM-werken geloven we dat een goed aangelegd terras de ideale plek is om te ontspannen, te entertainen en te genieten van het buitenleven. Of je nu droomt van een gezellige patio, een luxe loungegedeelte of een ruim buitenterras, wij hebben de expertise en ervaring om jouw visie tot leven te brengen.

Ons toegewijde team van experts staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

We werken samen met jou om een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat past bij je levensstijl, budget en esthetische voorkeuren. Wij bieden een breed assortiment aan materialen voor terrassen, waaronder hout, composiet, grasdallen, natuursteen, keramiek en meer. We adviseren je graag over de beste opties voor jouw specifieke situatie.

Ons ervaren buitenteam zorgt voor een professionele en nauwkeurige installatie van je terras, met aandacht voor detail en vakmanschap.

We zorgen voor de finishing touch door randafwerking, verlichting en andere extra's toe te voegen om je terras compleet te maken.


Tuinhuizen op maat, workshop, poolhouse
Tuinhuis op maat met 4 meter overkapping en terras, geplaatst in de achterkant van de tuin

Bij VDM-werken begrijpen we dat een tuinhuis meer is dan alleen een opslagruimte. Het is een uitbreiding van je leefruimte, een plek om te werken of te genieten van je tuin in alle seizoenen. Of je nu op zoek bent naar een poolhouse een klein schuurtje voor tuingereedschap of een ruim tuinhuis met of zonder overkapping voor een workshop of ontspanningsruimte, wij zijn er om je te helpen.

Ons ervaren team van monteurs staat klaar om je te helpen bij het monteren van je tuinhuis, ongeacht de grootte of complexiteit van het project.

We beginnen met een grondige analyse van je wensen en behoeften, en bieden deskundig advies over het juiste type tuinhuis en de beste locatie voor jouw tuin.

We zorgen voor een vakkundige en efficiënte montage van je tuinhuis, met aandacht voor detail en kwaliteit.

Bieden maatwerkopties aan om ervoor te zorgen dat je tuinhuis perfect past bij je specifieke eisen en smaak. Van extra ramen en deuren tot isolatie en interieurafwerking, we kunnen aan al je wensen voldoen.

Na de montage staan we paraat om je te helpen met eventueel onderhoud en reparaties om ervoor te zorgen dat je tuinhuis er jarenlang als nieuw uitziet.

Bij VDM-werken streven we naar vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. We begrijpen dat het monteren van een tuinhuis een investering is, en we zetten ons in om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat. Ons doel is om een tuinhuis te leveren dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en duurzaam.


Afsluitingen / Omheiningen
Vooraanzicht met een houten afsluiting aan de linkerkant gecombineerd met een haag omheining aan de rechterzijde

Een goed geplaatste afsluiting zorgt niet alleen voor privacy en veiligheid, maar ook aan de esthetiek en waarde van je eigendom. Of je nu op zoek bent naar een klassieke houten schutting, een moderne metalen omheining, of een natuurlijke haag, wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen de perfecte afsluiting te kiezen en te installeren.

Ons buitenteam staat klaar om je te helpen bij het kiezen en plaatsen van de juiste afsluiting voor jouw behoeften.

We luisteren naar je wensen en bekijken je eigendom om het meest geschikte type afsluiting voor te stellen op basis van je behoeften, budget en esthetische voorkeuren.

Wij bieden een breed scala aan materialen voor afsluitingen, waaronder hout, metaal, kunststof, beton en natuurlijke haagplanten. We adviseren je graag over de beste opties voor jouw specifieke situatie.

Onze ervaren monteurs zorgen voor een professionele en nauwkeurige installatie van je afsluiting, met aandacht voor detail en duurzaamheid.

We bieden maatwerkopties aan, zoals speciale poorten, verlichting of decoratieve elementen, om ervoor te zorgen dat je afsluiting perfect past bij je eigendom en stijl.

Een afsluiting is een belangrijke investering en we zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en service die aan je verwachtingen voldoen. Ons doel is om een afsluiting te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en duurzaam.

Ben je klaar om je buitenruimte te transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult. Ons deskundig team staat klaar om je te helpen je buiten project werkelijkheid te laten worden.

Laat VDM-werken je gids zijn op de weg naar een betoverende buitenruimte waar je van kunt genieten voor vele jaren.

Tuinaanleg, totaalproject of buitenruimte nodig?

Informeer naar onze prijzen.