Renovatie

Welkom

Met totaalrenovatie of deelrenovatie in gedachten? Bij VDM-werken kan je terecht voor renovatiewerken van A tot Z. In grote lijnen betekent dit dat je meerdere of alle onderdelen van je woning wil vernieuwen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we jouw project tot een succesverhaal maken en bijstaan met advies voor eventuele vergunningen die hier van toepassing zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte van jouw totaalrenovatie of deelrenovatie. U kan terecht voor uiteenlopende zaken zoals vloer en tegelwerken, gyprocwerken, bezettingswerken, schilderwerken, binnenisolatie, terrassen, opritten, enz. Vanzelfsprekend horen onze andere pagina's hier ook bij zoals de badkamer, verwarming, loodgieterij, elektriciteit en ramen / deuren.

Onze vakmannen zijn beschikbaar over het grotendeels Vlaams gewest van Belgie met al zijn gemeenten en districten.


Gang in een woning met tegelvloer en groot 4-delig raam van vloer tot plafond waar het daglicht binnenvalt

Bij een totaalrenovatie of deelrenovatie komen er wel wat verschillende werkzaamheden aan te pas. Bij VDM-werken gebeuren deze werken door 1 aannemer, waardoor je het noorden niet verliest tussen veschillende aannemers of meerdere afspraken moet maken met deze aannemers. Wat is er gemakkelijker dan 1 aanspreekpunt te hebben?

Maak een afspraak, we stellen ons voor, bespreken samen wat de visie is van de klant, eventueel vergunningen die nodig zijn en met welk budget er kan gewerkt worden. U krijgt van ons meerdere offertes van deze totaalrenovatie of deelrenovatie die geheel vrijblijvend en kostenloos zijn. Zo is het aangenaam dat u een overzicht behoud wat de verschillende werkzaamheden gaan kosten en waar nodig aanpassingen kan vragen.

Wil je zelf de handen uit de mouwen steken om de kosten wat te drukken, geen problem. Dit bespaart ons tijd om de werken te voltooien.


Deelrenovatie

U kan tevens deelrenovaties laten uitvoeren door ons. Met deze onderdelen kunnen we jou helpen.

  • Vloeren en tegelwerken (keramische tegelwerken);
  • Gyproc en bezettingswerken;
  • Schilderwerken;
  • Binnenisolatie (muren isoleren, dak isoleren, kelder isoleren, enz.);
  • Terras (tot +/-100m² met keramische tegels, klinkers, pvc, enz.);
  • Opritten (tot +/- 100m² met keramische tegels, betonklinkers, grind en dergelijke);
  • Poutrel (draagbalk) steken (HEA-HEB-HEM-INP-IPE-UNP balken);
  • Bijgebouw (bv.: tuinhuis, uitbouw van de wonging, workshop, poolhouse, carport, enz.);
  • Dakwerken (roofing dakwerken en pannendak renovatie);
  • Tuinaanleg.

Materialen

We stellen steeds onze leveranciers van materialen voor, maar mocht je al oog hebben op materialen die je wil gebruiken is dit ook geen probleem en krijgt u aangepaste offertes zonder materialen. We raden steeds de klant aan om kwalitatieve materialen te gebruiken voor de duurzaamheid tegen ongunstige omstandigheden, zodat u niet elke 5 jaar moet verbouwen.

Belangrijk

Als de kwaliteit of de veiligheid in gedrang komen met bepaalde voorstellen van de klant zal VDM-werken geen compromissen sluiten.

Werkwijze
1
Contacteer en bespreking

Maak een afspraak en we komen ter plaatse om ons voor te stellen en naar jouw visie te luisteren. Samen met onze inbreng komen we tot de verschillende offertes voor de totaalrenovatie of deelrenovatie.

2
De offerte

U krijgt daarna gedetailleerde offertes met de voorgestelde opties met de gekozen/zonder materialen, zodat u deze in beraad kan nemen. We blijven in contact om eventuele aanpassingen door te voeren die u graag zag gebeuren.

3
Deal en werk

Is alles naar wens en u bent overtuigd, dan overlopen we de voorwaarden en u kan de offerte aanvaarden. Onmiddellijk bespreken we een passende datum voor aanvang van de werken. Zonder ondergetekende offertes worden er geen datums vastgelegd van uitvoering.

4
Perfecte afwerking en Solide partner

Voor de complete totaalrenovatie of deelrenovatie van sloop tot afwerking trachten we aan al de wensen van de klant te voldoen zodat we een solide partner worden voor jou.

En als resultaat... jarenlang genieten van jouw renovatie.


Premie

U kan tevens bekijken voor welke werkzaamheden u premies kan krijgen op de website vlaanderen.be.

Totaalrenovatie of deelrenovatie nodig?

Informeer naar onze prijzen.