Ramen en deuren

Welkom

VDM-werken is installateur voor het plaatsen van nieuwe PVC en ALU ramen en deuren van Aluprof, Deceuninck en Schüco. Informeer naar de prijs!

We zullen u steeds de beste opties voorstellen die bij u van toepassing zijn. Ook passen we de grootte van de raamopening aan en plaatsen we blauwe dorpels.

U kan ook terecht bij ons voor Velux dakramen. Meer info bij de pagina dakwerken. Alles zal steeds volledig afgewerkt worden langs binnen en buitenkant.

Onze installateurs zijn beschikbaar over grotendeels de provincie Antwerpen met al zijn gemeenten en districten.


Deceuninck logo
Schuco logo
Velux logo
Aluprof logo

Veel warmteverlies vindt plaats via onze ramen, dakramen en deuren die bestaan uit enkel glas of slechte isolatie eigenschappen. Onze installateurs weten hier wel raad mee. Het plaatsen van nieuwe vermindert het warmteverlies aanzienlijk en kan voor veel besparing zorgen op jouw energiefactuur. De kosten hiervan zullen in een mum van tijd terugverdiend zijn.

P.S.: Zorg voor genoeg daglicht en frisse lucht in huis met geschikte ramen en dakramen. Dit zijn belangrijke middelen voor een goed gevoel in huis.

VDM-werken verkoopt en plaatst PVC of Aluminium ramen en deuren op maat, en zijn van Belgische makelij Deceuninck, Aluprof, Velux of Schüco.

Deze zijn in verschillende kleuren beschikbaar, alsook te kiezen met of zonder ingebouwde zonnewering. Ze bieden excellente thermische en akoestische isolatie-eigenschappen en hoge veiligheid. Door de enorme kleurenkeuze en structuren zal u vast de correcte keuze kunnen maken.

Nieuwe ramen en deuren nodig?

Informeer naar onze prijzen.

Werkwijze
1
Contacteer en bespreking

Contacteer ons en we komen ter plaatse om onze ramen en deuren voor te stellen. Na de bespreking van keuzemogelijkheden, opmeting en kosten dat deze werkzaamheden inhouden komen we tot de offerte.

2
Deal en werk

De offerte volgt en u kan deze in beraad nemen. Als we tot een onderling akkoord komen, overlopen we onze voorwaarden en bestellen we de keuze, prikken we een datum van plaatsing en starten we de werkzaamheden van afbraak oude ramen tot afwerking van de nieuwe ramen en/of deuren. Hou er rekening mee dat de bestelling in drukke perioden tussen 10 en 14 weken kan duren!

3
Schoonmaken

U hoeft zich geen zorgen te maken over het afval, dat nemen we mee zodat u niet met achtergebleven materialen blijft zitten.