Ramen en deuren

Welkom

VDM-werken is installateur voor het plaatsen van nieuwe PVC en ALU ramen en deuren van Deceuninck en Schüco. Informeer naar de prijs!

Onze installateurs zijn beschikbaar over het grotendeels Vlaams gewest van België met al zijn gemeenten en districten.


Deceuninck logo
Schuco logo

Veel warmteverlies vindt plaats via onze ramen en deuren die bestaan uit enkel glas of slechte isolatie eigenschappen. Onze installateurs weten hier wel raad mee. Het plaatsen van nieuwe vermindert het warmteverlies aanzienlijk en kan voor veel besparing zorgen op jouw energiefactuur. De kosten hiervan zullen in een mum van tijd terugverdiend zijn.

VDM-werken verkoopt en plaatst PVC of Aluminium ramen en deuren op maat, en zijn van Belgische makelij Deceuninck of Schüco.

Deze zijn in verschillende kleuren beschikbaar, alsook te kiezen met of zonder ingebouwde zonnewering. Ze bieden excellente thermische en akoestische isolatie-eigenschappen en hoge veiligheid. Door de enorme kleurenkeuze en structuren zal u vast de correcte keuze kunnen maken.

Nieuwe ramen en deuren nodig?

Informeer naar onze prijzen.

Werkwijze
1
Contacteer en bespreking

Contacteer ons en we komen ter plaatse om Deceuninck ramen en deuren voor te stellen. Na de bespreking van keuzemogelijkheden, opmeting en kosten dat deze werkzaamheden inhouden komen we tot de offerte.

2
Deal en werk

De offerte volgt en u kan deze in beraad nemen. Als we tot een onderling akkoord komen, overlopen we onze voorwaarden en bestellen we de keuze, prikken we een datum van plaatsing en starten we de werkzaamheden van afbraak oude ramen tot afwerking van de nieuwe ramen en/of deuren. Hou er rekening mee dat de bestelling in drukke perioden tussen 10 en 14 weken kan duren!

3
Schoonmaken

U hoeft zich geen zorgen te maken over het afval, dat nemen we mee zodat u niet met achtergebleven materialen blijft zitten.