Loodgieter

Welkom

VDM-werken biedt dringende loodgieter herstellingen aan tegen correcte prijzen en renovatie van sanitair en loodgieterswerkzaamheden. Alle reparaties en andere loodgieterswerkzaamheden worden uitgevoerd door bekwame loodgieters die jarenlange ervaring hebben.

Onze loodgieter dienstverlening is beschikbaar over grotendeels de provincie Antwerpen met al zijn gemeenten en districten.


Stromend water uit een chroom keukenkraan dat glas doet overlopen
 • U heeft een lekkage?
 • Lekkende kraan?
 • Lekkage aan de afvoer?
 • Lekkage aan de waterleiding?
 • Lekkage aan de toilet?
 • Lekkage aan bad of douche?
 • Lekkage aan de lavabo?

VDM-werken weet hoe cruciaal het is om snel ter plaatse te zijn en een dringende loodgieter herstelling te realiseren wanneer er zich een noodsituatie voordoet. U kan op ons rekenen voor grote of kleine loodgieterswerkzaamheden.


Dringende herstellingen sanitair en loodgieterij

VDM-werken voert dringende loodgieter herstellingen uit of vervangt leidingwerk van afvoeren, aanvoeren, kraanwerk, toiletten, lavabo’s, douche en bad. Uw volledige sanitaire installatie heeft geen geheimen voor ons team. Een dringende herstelling zal nooit worden uitgevoerd zonder onderlinge toestemming, zodat u niet voor feiten komt te staan die u niet verwacht had.

Neem telefonisch contact met ons op over onze prijs en we doen het nodige om jou bij te staan met deze dringende reparatie. Onze snelle loodgieter reparatie service staat klaar.


Team dat samenzit voor een bespreking met ontwerptekeningen over werkzaamheden
 • U had graag een offerte ontvangen voor verschillende werkzaamheden omtrent loodgieterij of sanitair?
 • Bent u van plan om te verbouwen en de leidingen moeten aangepast of vernieuwd worden?
 • Hebt u geen waterdruk meer op de kranen door verkalking of ouderdom, en deze zijn aan vervanging toe?
 • Een verouderde douchecabine die moet vervangen worden of een toilet vervangen?
 • Lekdetectie gebeurt en u hebt een offerte nodig voor goedkeuring van de verzekering?

Renovatie loodgieterij en sanitair

Graag helpt VDM-werken u verder met een offerte op maat voor loodgieterswerkzaamheden of sanitaire renovatie aan de hand van jouw budget en doelstelling

We installeren alles op professionele wijze zodat u met een gerust hart verder kan.

Neem gerust contact met ons op voor verdere inlichtingen voor prijzen van uw sanitaire renovatie of loodgieterswerkzaamheden via telefoon of mail.

Loodgieter nodig?

Informeer naar onze prijzen.

Werkwijze
1
Contacteer en bespreking

Maak een afspraak en we komen ter plaatse om de installatie te bekijken en advies te geven. Samen met onze inbreng komen we tot de offerte.

2
Gedetailleerde offerte

U krijgt daarna een gedetailleerde offerte met de voorgestelde opties van de uitrusting en materialen, zodat u deze in beraad kan nemen. We voeren eventuele aanpassingen uit die u graag gewenst had.

3
Overeenkomst

Is alles naar wens en u bent overtuigd, dan overlopen we de voorwaarden en u kan de offerte aanvaarden. Onmiddellijk bespreken we een passende datum voor aanvang van de werken.

4
Uitvoering

Start werken. Aan de hand van de hoeveelheid werkzaamheden schatten we een duur in dat deze in beslag zal nemen. Pas na de perfecte afwerking is de job klaar.