Lekdetectie

Welkom

Lekdetectiebedrijf VDM-werken biedt een lekkage opsporen aan tegen een concurrentiële lekdetectie prijs zonder breekwerk.

Onze lekdetectie is beschikbaar over het grotendeels Vlaams gewest van België met al zijn gemeenten en districten.


Stromend water uit een keukenkraan in een zwarte keuken spoelbak
  • Een te hoge waterfactuur, vochtige plekken, waterschade en u weet niet waar de oorsprong ligt?

Een waterlek kan voor grote ergernis zorgen en enorme schade aanrichten.

Lekdetectiebedrijf VDM-werken zoekt deze lekkage met behulp van professioneel materiaal, zodat deze lek gevonden wordt en snel herstelt kan worden. De kleinste lekkage kan een groot verschil maken op jouw waterverbruik, en daarom aangewezen bij twijfel om een lekdetectie te laten uitvoeren.


Druppelend water uit een chroom badkamer kraan

De meeste lekdetectie bedrijven doen enkel de lekkage opsporen en geen herstellingen, zodat u nogmaals een loodgieter moet opzoeken voor de herstelling van de waterlek.

Niet bij ons... VDM-werken doet de opsporing van de waterlek, en we maken direct een prijsofferte voor herstelling of we herstellen het meteen indien mogelijk met jou onderlinge toestemming.

We voeren de lekdetectie uit zonder sloop of breekwerk, en tegen concurrentiële lekdetectie prijzen. Zo voorkomt u extra werken die later na de vaststelling niet nodig bleken te zijn.

Bij onze lekdetectie krijgt u een beknopt rapport om aan de verzekering/makelaar voor te leggen. Bij de meeste verzekeringen wordt deze lekdetectie prijs terugbetaald en zit deze in uw brandpolis.

Lekdetectie nodig?

Informeer naar onze prijzen.

Werkwijze
1
Lekdetectie

Na onze afspraak komen we ter plaatse om deze lek op te sporen met verschillende apparatuur indien nodig.

2
Gedetailleerde offerte

Na het gevonden lek, maken we een verslag op en stellen we een offerte op voor herstelling. U kan dan de verzekering inlichten en de offerte in beraad nemen of we de herstelling mogen uitvoeren.

3
Overeenkomst

Als alle partijen akkoord gaan met het voorstel kunnen we samen een datum prikken voor de herstellingswerken uit te voeren.

Voorafgaand:

Loodgieter