Badkamerrenovatie

Welkom

Badkamerrenovatie in gedachten? VDM-werken realiseert deze voor jou van begin tot einde. Daarbij rekening houdend met ieders budget. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijs raming van jouw badkamer op maat.

Onze vakmannen zijn beschikbaar over het grotendeels Vlaams gewest van België met al zijn gemeenten en districten.


Badkamer met wit ligbad en zwarte accessoires op zwarte tegelvloer

Een badkamerrenovatie is geen evidente klus. Onze badkamer is voor velen onder ons een plaats waar we toch wel wat tijd spenderen. Daarom is het belangrijk dat onze badkamer voldoet aan alle comfort en verwachtingen die voor jouw belangrijk zijn.

Van klassiek, vintage tot modern, VDM-werken verwezenlijkt de badkamer volledig naar jouw impressie en noden. We hebben een jarenlange ervaring opgebouwd voor deze werkzaamheden met verschillende projecten. Samen zoeken we naar de beste oplossingen voor jouw ideale badkamer.

De badkamer is pas klaar als de klant tevreden is.

Materialen

VDM-werken gebruikt enkel hoogwaardige kwaliteitsvolle materialen. We zullen daarom geen compromissen sluiten als de kwaliteit in het gedrang komt. Het sanitair wordt gekozen bij één van onze kwaliteitsvolle partners. Hierbij bekijken we wat mogelijk is met het budget voor badkamertegels, badkamermeubel, badkameraccessoires en de wensen van de klant.

Denkt u dat de renovatie buiten uw budget valt? Geen paniek, samen komen we tot een kwaliteitsvolle oplossing.

Nieuwe badkamer nodig?

Informeer naar onze prijzen.

Werkwijze
1
Klant tevreden

Maak een afspraak en we komen ter plaatse om naar jouw ideeën en wensen te luisteren. Samen met onze inbreng komen we tot de offerte.

2
Kwaliteitsvolle materialen

U krijgt daarna een gedetailleerde offerte met de voorgestelde opties in sanitair en materialen, zodat u deze in beraad kan nemen. We blijven in contact om eventuele aanpassingen door te voeren die u graag zag gebeuren.

3
Solide partner

Is alles naar wens en u bent overtuigd, dan overlopen we de voorwaarden en u kan de offerte aanvaarden. Onmiddellijk bespreken we een passende datum voor aanvang van de werken.

4
Perfecte afwerking

Start werken. Hou zeker rekening met een 10 tal dagen (voor een normale grootte) voor de complete renovatie van sloop tot afwerking.

En als resultaat… jarenlang genieten van jouw ideale badkamer.


Premies

Om het u gemakkelijk te maken een link met info en aanvraag voor de badkamer renovatiepremie.